*** Водещите вечерни новини на 25 март ***   Ръководителят на екипа

...
*** Водещите вечерни новини на 25 март ***
 
Ръководителят на екипа
Коментари Харесай

Водещите новини! От ФСБ са вдигнали мерника на Путин? Интерконекторът Гърция—България вече е успешно свързан с трасето от Азербайджан

*** Водещите вечерни вести на 25 март ***

 

Ръководителят на екипа на Службата на Организация на обединените нации за правата на индивида в Украйна съобщи, че наблюдаващите са получили повече информация за всеобщи гробове в обсадения пристанищен град Мариупол, в това число за един, в който са били открити 200 тела, оповестява Българска телеграфна агенция.

„ Получаваме от ден на ден информация за всеобщи гробове там ", сподели пред кореспонденти Матилда Богнер, говорейки посредством видеовръзка от Украйна, и добави, че някои от доказателствата са получени от сателитни фотоси.

***

Рискът от прелом от страна на Федералната работа за сигурност (ФСБ) против президента Владимир Путин се усилва с всяка седмица, през която войната в Украйна не завършва, съобщи неизвестен източник от съветските разследващи служби.

Източникът е споделил, че „ безпорядък и неодобрение “ са завзели постройката на ул. „ Лубянка “ (централата на ФСБ) след несполучливата инвазия в Украйна.

Според Осечкин, представен от „ Таймс ", недоволството измежду висшите представители на съветските секрети служби е станало даже още по-осезаемо, когато неотдавна Путин обвинил точно тях за проваления проект за свалянето на държавното управление в Киев.

***

Провал на съветските войски в Украйна.

Това съобщи през днешния ден не какъв да е, а Игор Гиркин–Стрелков, който е някогашен пълководец на въоръжените сили на Донецката национална република (ДНР).

„ Изминаха 29 денонощия от специфичната интервенция и на никое място, и на нито едно направление не е реализиран стратегически триумф! Има единствено оперативни триумфи. Още повече, съперникът релативно сполучливо се активизира и стартира да контраатакува. За което естествено, Конашенков не загатва в сводките си “.

***

***

Полковник Алексей Шаров, пълководец на Руския черноморски флот, е умрял при сраженията в Мариупол край крайбрежията на Азовско море. Новината бе обявена от губернатора на Севастопол Михаил Развожаев.

***

И още един

***

На фона на това обаче съветският генщаб едно си знае, едно си бае. 

„ Като цяло главните задания на първия стадий от интервенцията са изпълнени. Бойният капацитет на въоръжените сили на Украйна е доста понижен, което разрешава, наблягам още един път, да се насочат главните старания към постигането на главната цел – освобождението на Донбас “.

***

„ Оръжие “ за понижаване на енергийната ни взаимозависимост

***

***

И от „ положителните остарели “ практики малко. 

Разследваните лица са мениджъри, притежатели и представители на компании, кандидатствали и получили средства от Европейски Съюз по оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “, ориентирана към дребните и междинни предприятия.

***

За убийството от тази заран:

Макар и да е бил чиновник на реда, той е със съществено престъпно съществуване, написа " 24 часа " и дава детайлности за него. 

Бившият началник на Криминална полиция в столичното 2-о РПУ Любомир Иванов се търси с алена бюлетина в Интерпол. Той е упрекнат задочно като член на незаконна група за произвеждане на незаконни цигари, ръководена от фамилията на Бирмите, научи “24 часа ”.

Разследващите имат задоволително данни, че някогашният служител на реда е помагал за закононарушенията на групата. Официално е чиновник на Министерство на вътрешните работи до юли 2016 година, само че през последните години няколко пъти е уволняван и преместван от работа в работа.

Името на Любомир Иванов попада за повторно във връзки със съмнителни предприемачи.

Преди 10 година беше задържан, след това съден и оневинен за теч на информация към доближени на Красимир Маринов-Големия Маргин.

Тогава в ГДБОП създават пловдивчанина Хованес Манукян и Христо Халваджиев за данъчни закононарушения и незаконна търговия с горива. Двамата са в икономическата група на Маргините.

Над 30 души се подслушват поради огромното следствие. Оказва се обаче, че в Министерство на вътрешните работи има къртица. Засечен е диалог сред зам.-шефа на ГДБОП Иван Иванов и Хованес Манукян. Иванов му споделя, че скоро ще бъдат задържани. Информацията имал от Любомир Иванов, началник на Криминална полиция в столичното 2-о РПУ. Двамата съфамилници са задържани, както и началникът на

Икономическа полиция в основната дирекция Георги Радков. По-късно Иван Иванов е наказан условно, Любомир Иванов е оневинен за оповестяване на класифицирана информация. Хованес Манукян и Христо Халваджиев въпреки всичко са арестувани, упрекнати и предадени на съд.

***

[...] Novini.bg напомня, че той е приет за отговорен за това, че през февруари 2015 година е умъртвил 5-годишния Никита Плотников.Тялото на детето бе намерено повече от месец след убийството в куфар в река Искър.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР